Victor Pițurcă aduce la Craiova un portar din Liga 2

Oficialii Universităţii Craiova îi caută un înlocuitor lui Mirko Pigliacelli, după ce între portarul italian și antrenorul Victor Pițurcă s-a iscat un concflict. Portarul pe care oltenii vor să îl aducă este Alexandru Greab  care evoluează în Liga 2, la Concordia Chiajna.

Recent, între Mirko Pigliacelli și Victor Pițurcă s-a iscat un conflict generat de nemulțumirea portarului italian în legătură cu titularizarea lui Laurenţiu Popescu în poarta Craiovei. În urma acestor neînțelegeri, portarul italian a fost trimis, pentru o scurtă perioadă, la echipa a doua. Odată cu rechemarea lui Pigliacelli în lotul primei echipe, conflictul dintre Pițurcă și jucător a părut că s-a stins, însă nu a fost așa.

Conform gsp.ro, Victor Pițurcă caută un înlocuitor pentru portarul italian. Antrenorul celor de la U Craiova dorește să îl transfere pe Alexandru Greab (27 de ani). Greab ar fi încântat de o mutare la U Craiova iar acesta speră ca o ofertă oficială să vină cât mai repede pe adresa clubului.

Alexandru Greab a fost transferat, liber de contract, de Concordia Chiajna în vara lui 2018 de la Gaz Metan Mediaș. Portarul, în vârstă de 27 de ani, a apărat în 15 partide pentru echipa sa de club, în acest sezon.

Vizualizări: 788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: