Victorie! Pandurii continuă lupta pentru Cupa României

Pandurii s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a învins-o pe UTA Bătrâna Doamna la loviturile de la 11 metri, cu scorul de 4-2. Peste 1000 de spectatori s-au adunat în tribunele stadionului Motorul, pentru a susţine echipa din Arad.

UTA: Anca – Polgar, Manea, Filaret, Burlă, Man, Chindriş – cpt., Jorza, Hustei, Rus, Szekely.

Rezerve: Mara, Lazăr, Vlad, Sorian, Copil, Petre, Curtuiuş.

PANDURII: Lazar – Unguruşan, Săpunaru, Erico Da Silva, Grecu, Ciucur, Dan Alexandru, Mrzljak, Munteanu, Nistor – cpt., Khalouta.
Rezerve: Stanca, Trifu, Piţian, Nicoară, Hora, Şandru, Mărgărit.

Arbitri: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – Mihai Marica (Bistriţa Năsăud), Raul Ghiciulescu (Lugoj). R: Dorin Voina (Reşiţa).
Observatori: Zaharia Ciev (Timişoara), Viorel Lolea (Reşiţa).

UTA îşi dorea să câştige jocul cu Pandurii, din şaisprezecimile Cupei României, şi nu a făcut un meci foarte rău. La ora 16 a început partida, iar 9 minute mai târziu a înscris Cristi Săpunaru, acesta fiind la prima sa prezenţă oficială pe teren în tricoul echipei Pandurii. În minutul 86 gazdele au egalat prin golul dat de Curtuiuş, din cauza unei greşeli a căpitanului pandurilor, Dan Nistor. Scorul a rămas 1-1 şi după finalul celor 90 de minute, fiind nevoie de două reprize de prelungiri. Tabela a arătat tot 1-1 astfel că departajarea s-a făcut prin penalty-uri.

Trei reuşite şi o ratare pentru Pandurii lui Edi Iordănescu. Primul la minge a fost căpitanul pandurilor Dan Nistor, care le-a „închis gura“ suporterilor arădeni. Căpitanul le-a făcut semn suporterilor să tacă, după ce a înscris în poarta lui Anca. Al doilea a fost Mrzljak, dar a ratat. Au mai înscris Unguruşan şi Nicoară, scorul fiind de 4-2. Gazdele au reuşit să dea un singur gol în penalty. S-au mai calificat în optimi CFR Cluj, ASA Târgu Mureş şi Viitorul 2. 

meci_arad

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: