Primăria Turburea are două echipe de fotbal în Campionatul de Juniori

Primăria Turburea a înscris două grupe în campionatul de juniori, copii născuţi în anii 2001-2002 în grupa C, iar în categoria D cei născuţi în 2003-2004. Micii fotbalişti au avut deja primele meciuri în deplasare, urmând ca sâmbătă să joace pe teren propriu. Primarul Ion Bârcă se declară mulţumit de prestaţia copiilor şi speră ca aceste generaţii să dea mari sportivi Gorjului. Copiii vor beneficia de condiţii moderne pentru antrenamente, dat fiind faptul că în câteva zile va fi inaugurat terenul multifuncţional de la Poiana.

Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, are numai cuvinte de laudă la adresa micilor fotbalişti şi a directorului de la Liceul Tehnologic, cel care se ocupă de antrenamentele copiilor. „Am înscris două grupe în campionatul de juniori. Cu cei mai mici am jucat la Rovinari, cu 2003-2004, şi am pierdut. Cu cei din categoria 2001-2002 am jucat, sâmbătă, la Ţicleni, şi am făcut 2-2, în condiţiile în care echipele din Ţicleni sunt de mult în campionat şi se cunoaşte tradiţia lor. Ei au echipă de fotbal care joacă şi acum în Divizia C. Copiii noştri au făcut un meci frumos la Ţicleni. Şi cei mici au jucat frumos, dar trebuie să capete puţină experienţă. Meritul este al directorului Liceului Tehnologic, care se ocupă îndeaproape de copii. Laurenţiu Vijulan este directorul liceului şi profesor de sport, dumnealui vine din timpul liber şi face antrenamente cu elevii. Noi, Consiliul Local, am decis să susţinem financiar ambele echipe”, a declarat Ion Bârcă, primarul de la Turburea.

Autorităţile locale au obţinut echipamentele copiilor printr-o sponsorizare. „Pe această cale mulţumim firmei Kaufland, care ne-au oferit o sponsorizare: două rânduri de echipament, şase mingi şi rucsacuri. Fiecare echipă are câte 15 copii, dar marţi la antrenamente au fost peste 40 de copii, dornici de a practica sportul acesta”, a precizat Bârcă.

Nu numai că au echipamente sportive adecvate, dar beneficiază şi de condiţii bune pentru antrenamente. „La ora actuală nu mai avem nici o altă echipă pentru că nu am putut să o menţinem din cauza lipsei fondurilor, nu aveam nici bază sportivă adecvată. Acum le vom pune la dispoziţie şi terenul multifuncţional de la Poiana, constructorul ni-l va da săptămâna aceasta în primire, are cabine, duşuri şi arată foarte bine. Sâmbătă vor fi primele meciuri oficiale jucate pe acest teren. Vom avea meciuri cu Rovinari, cu Pandurii Târgu Jiu”, spune primarul Bârcă.

echipa_turburea_fara_primar

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: