Jucătoare a CSM Târgu Jiu, convocată la naţionala de junioare

Vanessa Predescu, extrema stângă a CSM Târgu Jiu, a fost convocată la naționala de junioare a României. Sportiva va participa cu naţionala României la Campionatul Mondial de Junioare din Macedonia de Nord, care va avea loc în perioada 30 iulie – 10 august).

Secția de handbal a CSM Târgu Jiu anunţă că are un nou motiv de mândrie. După Elena Marica Bercu, calificată cu naționala de senioare de beach handball a României la Campionatul European 2023 de la Nazare, din Portugalia, o altă jucătoare aflată sub contract cu CSM Târgu Jiu, Vanessa Leona Predescu, va reprezenta clubul din Târgu Jiu și România în competițiile internaționale. „Vanessa Predescu, cea mai tânără componentă a echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, a fost convocată la naționala de junioare a României, cu care va participa la Campionatul Mondial de Junioare din Macedonia de Nord. Competiția se va desfășura în perioada 30 iulie – 10 august”, a anunţat oficial csmtargujiu.ro.

Startul Campionatului Mondial de Handbal Feminin pentru Junioare din 2022 din Macedonia de Nord este programat pe data de 30 iulie. România a fost repartizată în Grupa E, alături de Tările de Jos, Slovenia și Guineea. Din lotul României pentru această competiției face parte și Vanessa Leona Predescu, extremă stânga, transferată în această vară de clubul gorjean.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: