Victorie la scor pentru Gilortul Târgu Cărbunești

Gilortul Cărbunești a disputat sâmbătă încă un meci de pregătire, gorjenii deplasându-se pe terenul echipei Cozia Călimănești. Cei de la Gilortul s-au impus la scor în acest meci, la care scorul final a fost 1-5, după ce gazdele au condus la pauză, scor1-0.

Gilortul a câștigat categoric disputa de pe malul Oltului împotriva echipei Cozia Călimănești. Prospețimea fizică a elevilor lui Mario Găman a făcut diferența în partida de la Călimănești în care oaspeții s-au impus la scor chiar dacă gazdele au fost cele care au deschis scorul. „Golul gazdelor din minutul 7 a fost un simplu foc de paie. Ostilitățile din teren s-au desfășurat aproape tot timpul într-o singură direcție, către poarta gazdelor”, au anunțat cei de la Gilortul care au folosit mulți juniori în repriza a doua: „După pauză, juniorii Gilortului au făcut diferența pe tabelă. În numai 7 minute, Florin Marica (2006), Silviu Pobirci (2006) și Răzvan Calotă (2004) au înscris de patru ori în poarta Coziei. Cu opt minute înainte de final, un alt tânăr jucător al Gilortului, Denis Bucur (2003), a stabilit scorul final”.

În acest amical, antrenorul Mario Găman a folosit 24 de jucători din lotul avut la dispoziție. În următorul meci de pregătire Gilortul va întâlni formația Minerul Costești, sâmbătă 25 februarie.

Gilortul (repriza 1): Iuțalîm – Croitoru, Gheorghe, Marina, Dogaru – Oprișa, Ciutică – Săulescu, Dănăricu, Bărănescu – Gîlcescu.

Gilortul (repriza 2): Oprița – Marica (82’ Căldăraru), Gheorghe (77’ Almăjanu), Siewe, Marina (75’ Nejoiu) – Oprișa (60’ Lazăr), Avrămescu – Ciutică (54’ Calotă), Dănăricu (54’ Roncea, 70’ Brujan), Bucur – Gîlcescu (70’ Pobirci).

Antrenori: Mario Găman și Boby Staicu.

Vizualizări: 653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: