Victorie pentru junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a început seria meciurilor din retur cu o victorie. Elevele lui Radu Costel au dispus de HCM Craiova cu scorul de 32-27.

Meciul a contat pentru etapa a-8-a din Seria G a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 3 iar victoria aceasta menţine formaţia din Târgu Jiu pe locul 3 al seriei şi cu mari şanse de a termina pe podium prima parte a campionatului. Aflată în luptă directă cu HCM Craiova pentru un loc pe podium, CSM Târgu Jiu nu a ratat oportunitatea de a câştiga un meci care o menţine în lupta pentru un loc pe podium.

Prima repriză a fost dominată tot de CSM Târgu Jiu care a fost echipa ce s-a impus, scor 12-10. Ultima repriză a fost una destul de echilibrată, în care cele două echipe au trecut rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj şi s-a terminat egal, 9-9, iar la general, CSM Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 32-27.

Alesia Cişmaşu, cu 17 goluri marcate şi Raluca Chiriac, cu 10 goluri reuşite, dar şi Vanesa Podăriţa, în mare formă în poartă, au fost cele mai bune jucătoare ale CSM Târgu Jiu în acest meci. Pe lista marcatoarelor şi-au mai trecut numele Ştefania Buşe şi Alina Burlan, ambele cu câte 2 goluri marcate, dar şi Beatrice Popescu, cu un gol.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: