Peisaj de vis pe Transalpina 

A început să se topească zăpada și la munte, iar, pe Transalpina, sunt peisaje de vis. Drumarii curăță șoseaua atât dinspre stațiunea Rânca, dar și dinspre Obârșia Lotrului și speră să încheie misiunea în curând. 

 


Cabanierii, turiștii și cei care au afaceri sau stâne de-a lungul Transalpinei speră ca șoseaua să fie deszăpezită și redeschisă de la 1 iunie. Băcița Mărioara Babu, proprietara celebrului popas de pe drumul dintre noi, a postat, pe pagina sa de Facebook, câteva fotografii în care a surprins priveliști de vis de la stână. 


Munte, pete de zăpadă și brândușe proaspăt înflorite au făcut ca peisajul de pe Transalpina să fie unul spectaculos. Șoseaua este încă închisă, iar drumarii îi sfătuiesc pe șoferi să nu se aventureze pe drum pentru că traseul poate fi periculos din cauza zăpezii și a pietrelor aduse de avalanșe pe șosea. 


Autoritățile urmează să anunțe când se va redeschide tronsonul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului. Anul trecut, s-a deschis la jumătatea lunii iunie.

Galerie foto







Vizualizări: 5,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: