Vîlceanu crede că Romanescu are mai multe șanse la PSD

Deputatul Dan Vîlceanu, fostul președinte al PNL de Gorj, consideră că primarul Marcel Romanescu, președintele organizației municipale Târgu Jiu a PNL, ar avea șanse mai mari să câștige încă un mandat de primar, dacă va trece PSD.

„Dacă Marcel Romanescu va candida din partea PSD va avea șanse mai mari să obțină încă un mandat, pentru că în Târgu Jiu votul politic pentru PSD este mai mare decât votul politic pentru PNL“. 


Fostul lider al PNL Gorj a mai precizat că primarul Marcel Romanescu se află în opoziție față de actualul președinte al organizației județene, pentru că a vizat mereu să ocupe această funcție: „E normal ca Marcel Romanescu să aibă acest comportament, atâta vreme cât își dorește să fie președintele organizației județene și este evident că, atâta vreme cât va fi altcineva pe această funcție, acel altcineva nu va fi bun. O singură persoană este bună în opinia domnului primar Romanescu, adică dânsul. 

Pe de altă parte, se prezintă ca fiind în opoziție cu președintele filialei pentru că nu poți să spui că este bine și, apoi, să-i iei locul“, a precizat Dan Vîlceanu la o emisiune de la postul Radio Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: