Iordache: Romanescu s-a ridicat şi a plecat din sală. Romanescu: Eu văd foarte bine conlucrarea cu Ion Iordache

Ion Iordache şi Marcel Romanescu nu au purtat o discuţie în cadrul şedinţei de Birou Politic Judeţean, organizată în seara de 10 ianuarie.

 

Deşi edilul susţinea că îşi doreşte să abordeze mai multe aspecte legate de candidatura sa din 2024, acest lucru nu s-a întâmplat.

Mai mult, preşedintele PNL Gorj, Ion Iordache, spune că primarul Marcel Romanescu a părăsit sala de şedinţe: „Am avut aseară şedinţă de Birou Politic Judeţean (BPJ), unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost acela de a clarifica dintre nemulţumirile pe care le spune în media domnul primar. A fost prezent la acel punct de pe ordinea de zi. Nu a expus nicio nemulţumire, deşi l-am rugat şi pe dumnealui şi pe ceilalţi colegi să spună dacă au vreo nemulţumire. După care am trecut la nemulţumirile legate de organizaţie, dumnealui s-a ridicat şi a plecat din sală fără să spună nimic. L-am sunat să îl întrebăm dacă o să revină, nu a raspuns. Acestă situaţie nu ne avantajează pe niciunul şi nu este în folosul organizaţiei”, a declarat Iordache pentru Radio Infinit.

Primarul Marcel Romanescu spune că vede posibilă o conlucrare cu senatorul Ion Iordache în condițiile în care va fi sprijinit: „Cred că în perioadă următoare vom purta o discuţie în legătură cu aspectele care în momentul de faţă nu converg cu relaţia noastră. Este suficient timp să lămurim aceste aspecte şi să vedem ce avem de făcut. Pentru lunile următoare şi pentru perioada anului 2023 sunt interesat, în primul rând, de ceea ce fac în calitatea de primar. Eu văd foarte bine conlucrarea cu senatorul Ion Iordache. În condiţiile în care voi fi sprijinit din calitatea de primar ca reprezentant al cetăţenilor din Târgu Jiu, poate să fie o colaborare foarte bună în perioada următoare”.

Vizualizări: 3,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: