Vîlceanu, după ce a fost criticat de primari liberali: Nu sufăr foarte tare

Întors la șefia PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu vrea să liniștească apele în partid. Întrebat cum comentează ieșirile unor primari liberali care s-au declarat nemulțumiți de activitatea parlamentarului în administrația centrală, Vîlceanu a spus că „nu suferă foarte tare”. Cât despre nemulțumirile edilului din Târgu Jiu, Vîlceanu a spus: „Marcel Romanescu are o problemă personală cu mine de ani de zile”.

Nu puțini au fost primarii care s-au plâns de activitatea lui Dan Vîlceanu, la București. Revenit la conducerea organizației liberale, acesta spune că a avut deja întâlniri cu colegii din partid și că nu e foarte deranjat de afirmațiile făcute, lunile trecute, de edili.

„Dacă așa au vrut ei să gândească, pot gândi în continuare. Nu sufăr foarte tare din pricina asta. Nu sunt genul care se agață de funcții. Pe de altă parte, recunosc că nici nu s-a întâmplat ceva care nu s-a mai întâmplat până acum”, a reacționat liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Cât privește ieșirile primarului din Târgu Jiu, Dan Vîlceanu a spus că nu le dă importanță. „Marcel Romanescu are o problemă personală cu mine. Sunt ani de zile de când tot aud lucruri. După aceea, e mulțumit. Apoi iar spune că e nemulțumit. Anul trecut, când a primit a doua tranșă, 5 milioane de lei, spunea că se simte, în sfârșit, reprezentat la București. Acum nu mai e. Nu dau importanță acestor lucruri. Pentru a avea o imagine clară despre un om, nu trebuie decât să-l lași să vorbească”, a mai spus Vîlceanu, într-o emisiune la Gorj TV.

Vizualizări: 2,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: