Fost deputat de Gorj, în partidul lui Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a devenit zilele trecute președintele formaţiunii Naţiune Oameni Împreună. Aceasta are un susținător în Gorj, în persoana Elvirei Șarapatin, fost deputat PSD Gorj.

“Vă așteptăm alături de NOI”, a scris Elvira Șarapatin pe pagina de socializare, lângă o fotografie în care apare alături de Dăncilă.

Viorica Dăncilă a explicat că a revenit în viaţa politică, alăturându-se unui nou proiect politic, pentru că în ultimii doi ani şi jumătate parcursul ţării ”s-a schimbat într-un mod brutal”.

”Dacă România se afla pe drumul bun, dacă simţeam că românii aveau un nivel de trai mai bun, dacă ţara era reprezentată cu demnitate pe plan extern, dacă nu vedeam o clasă politică care îşi bazează acţiunile pe promovarea urii şi a dezbinării, nu pe solidaritate, nu pe identificarea de proiecte şi soluţii la provocările actuale, probabil că drumul meu se contura în afară politicii”, a argumentat Dăncilă.


Ea s-a arătat convinsă că revenirea sa în politică îi va ”atrage multe critici” şi a dat asigurări că nu va face ”niciun pas înapoi, indiferent de atacurile sau dezinformările care vor urma”.

Vizualizări: 3,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: