Gabriel Giorgi, despre o eventuală numire în conducerea CE Oltenia: Nu am nicio speranță!

S-a produs schimbarea în Directorat, dar nicio noutate în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Numele social-democratului Gabriel Giorgi a fost vehiculat pentru acest fotoliu, dar acesta se declară “fără nicio speranță”. Spune că oficialii din companie au CV-ul său încă de când a plecat din Minprest, dar nu a fost căutat acum pentru vreun post de conducere.

„Nu știu nimic. Nu am avut nicio discuție cu nimeni. CV-ul meu este pus acolo de când am încheiat contractul de management la Minprest. CV-ul meu este la dispoziția celor de la Complexul Energetic Oltenia, dar s-a blocat din cauza subiective. Mai mult, nu știu să vă spun. Dacă se consideră oportună numirea mea, asta ține de factorii din Minister, Directorat și Consiliul de Supraveghere”, a declarat Gabriel Giorgi, fostul manager al Minprest.

Acesta a adăugat că, în prezent, este administrator public al orașului Tismana și că ar putea să ajute la bunul mers al activității din CE Oltenia dacă ar fi numit în Consiliul de Supraveghere al companiei. „Nu am nicio speranță. Eu îmi desfășor activitatea de administrator public al orașului Tismana. Am o experiență destul de consistentă pe care aș putea-o folosi pentru bunul mers al activității a Complexului Energetic Oltenia. Activitatea în CE Oltenia nu o poți despărți de activitatea politică”, a mai spus Giorgi, într-un interviu la Radio Infinit.

Social-democrații au impus deja un om în Directoratul companiei. Este vorba despre Marius Negru, inginer în cadrul Hidroelectrica.

Vizualizări: 2,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: