Romanescu: Pot să iau în considerare că, în 2024, poate nu mai sunt primar

Mai sunt doi ani până la alegerile locale, dar deja se ascut săbiile pentru competiția electorală. Cele mai ascuțite par să fie în același partid și pentru același fotoliu de primar. Celor de la PNL le va fi greu să aleagă candidatul pentru Primăria Târgu Jiu. Deja, liberalii se „bat” între ei. Primarul Marcel Romanescu îl descrie pe cel din Turcinești drept „o păpușa în mâna cuiva, un perdant pe care nu-l ia în calcul”.

Mai e cale lungă până când va fi stabilită lista de candidați pentru alegerile locale, dar liberalii mai rău se dezbină decât se unesc. Declarația primarului din Turcinești, Dumitru Modrea, că ar lua în calcul o candidatură pentru Primăria Târgu Jiu încă stârnește reacții.

Actualul edil, Marcel Romanescu, a ieșit cu noi declarații. Îl vede pe colegul său Modrea un perdant din start, „o păpușă” manevrată de cineva.

“Nu-l văd pe domnul Modrea ieșind cu o astfel de declarație dacă cineva din spate nu îl păpușează. Este o păpușă în mâna cuiva și este doar aruncat în aceste discuții. Eu nu sunt pescar, dar am prieteni pescari. Când mergi dimineața la pescuit, momești locul de seara ca să prinzi peștele cel mare. Domnul Modrea nu va fi primar la Târgu Jiu nici dacă nu se înscrie nimeni. Dacă ar candida de unul singur, ar ieși pe locul doi. Nu se pune problema ca domnul Modrea să îmbine calitățile celui care ar putea să fie primarul municipiului Târgu Jiu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Admite Romanescu și posibilitatea că ar putea pierde până și el alegerile în 2024, dar spune că nu în fața colegului de partid. „Da, eu pot să iau în considerare că, în 2024, poate nu mai sunt primar, dar nu înfrânt de domnul Modrea. Dânsul ar trebui să se ocupe de problemele din Turcinești. Dacă te bazezi doar pe prieteni, fini și nași să câștigi, ești perdant de la început. Eu nu-l iau în calcul. Nu l-am luat niciodată”, a mai declarat Romanescu, într-o emisiune la 1 Plus TV.

Vizualizări: 2,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: