Vîlceanu îi răspunde lui Romanescu: A fost un vot

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, vrea un gorjean pe loc eligibil la alegerile europarlamentare de anul viitor, pe lista PNL. Deşi a dat mai multe nume, preferatul lui pare să fie Mădălin Bunoiu, prorectorul Universităţii de Vest din Timişoara. Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a spus că partidul a votat deja pentru susţinerea lui Marian Jean Marinescu.

Marcel Romanescu spune că Gorjul merită un loc eligibil pe lista de la europarlamentare, pentru că este judeţul cel mai bine reprezentat la nivel de primari din Oltenia. Acesta spune că este dispus să se bată pentru asta, fără a avea pretenţia să stabilească el candidatul. „Mădălin Bunoiu este prorector al Universităţii de Vest, un gorjean care ne face cinste. Ar putea fi domnul David de la Artego, poate cineva din minerit, poate domnul Iana, director de spital în Bucureşti. Organizaţia trebuie să stabilească, nu eu”, a spus Marcel Romanescu. Acesta a spus că, dacă va fi un gorjean pe loc eligibil, va accepta să fie şeful de campanie în Gorj. „Dacă Partidul Naţional Liberal mă va desemna, voi fi onorat să conduc campania în Gorj. Nu numai să o conduc, ci şi să înving. Dacă vom avea candidat pe loc eligibil, vom bate fără probleme PSD în Gorj”, a spus Romanescu.

Romanescu a votat pentru Marinescu

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a spus că sâmbătă, 4 august, va avea loc Consiliul Naţional al partidului. „Acolo vom discuta criteriile care vor sta la baza desemnării candidaţilor, încă nu am ajuns la nume”, a spus Vîlceanu.

Acesta a precizat că organizaţia de la Gorj a votat deja pentru susţinerea actualului europarlamentar Marian Jean Marinescu pe zona Olteniei. „Noi am dat un vot în CDJ pentru Marian Jean Marinescu. A fost un vot în unanimitate, a votat şi Marcel Romanescu. Hotărârea CDJ a fost deja înaintată organizaţiei centrale”, a spus Vîlceanu, care nu se declară însă împotriva propunerii lui Romanescu.

Vizualizări: 1,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: