Ponta, fericit că el s-a ales doar cu Puie Monta

În plin scandal cu şoferul lăsat fără permis şi anchetat pentru că circula cu o maşină al cărei număr a fost considerat ofensator la adresa PSD, fostul premier Victor Ponta deschide şi el o discuţie despre autostrăzile din România pe care guvernele lui Liviu Dragnea nu le-au făcut în ultimii ani şi nu le va mai face nimeni nici în următorii.

Deputatul de Gorj spune că tronsoanele la care se mai lucrează în unele locuri de prin ţară sunt executate în baza contractelor negociate de el în perioada în care era în fruntea Executivului. Mai mult, Ponta reia o lozincă prin care era criticat când era la putere şi transmite un mesaj ferm celor care aşteaptă acum autostrăzi de la actuala putere. „Merg des acum dinspre Sibiu pe Autostrada «prăbuşită de Ponta». Mă amuz teribil că acea lucrare a fost negociată şi semnată de Guvernul PDL şi am inaugurat-o alături de Primarul Sibiului: Dl Klaus Iohannis. Dar a rămas că a prăbuşit-o Ponta - Puie Monta. Lasă că acum vă fac Dragnea şi Teldrum numai autostrăzi prin Teleorman şi Brazilia!!!”, a comentat fostul premier.

Ponta spune că, dacă ar mai fi rămas în fruntea Guvernului, avea deja proiecte negociate pentru noi autostrăzi, iar lucrurile în acest domeniu ar fi putut avansa favorabil milioanelor de şoferi din România. „Când am prezentat spre semnare proiectul de la Comarnic – Braşov, Piteşti - Craiova şi Piteşti –Sibiu, au sărit toţi: Băsescu, PNL şi Kovesi au strigat că o să ajungem toţi la închisoare dacă îl facem. Acum nu mai avem nici măcar studii de fezabilitate pentru acele proiecte. (...) Mă uit cu amărăciune la minciunile pe care Dragnea şi Dăncilă le spun la aceeaşi televiziune cu mii de kilometri - o să vedeţi acele autostrăzi doar la acea televiziune, să nu le căutaţi în realitate ca să nu fiţi dezamăgiţi!”, a transmis Ponta.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: