Vîlceanu nu susține propunerea de dizolvare a CL Târgu Jiu. Ce spune Romanescu!

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu agreează propunerea liberalului Mihai Paraschiv privind demararea procedurilor de dizolvare a Consiliului Local Târgu Jiu, care este ostil primarului Romanescu. "Putem foarte ușor să bulversăm administrația, dar dacă avem puțină înțelepciune nu cred că se va ajunge la asemenea exerciții, pentru că nu cred că asta așteaptă oamenii de la noi", a spus Vîlceanu.

Consilierul Mihai Paraschiv spunea însă că alternativa este de a ne aștepta la încă doi ani și jumătate de scandal. „Din punctul meu de vedere, cele 20.100 de semnături nu sunt foarte greu de strâns, nu e nici ușor, dar ar fi un prim pas pentru a intra în normalitate. Dacă am reuși acest lucru, nu ar mai fi problemă de cvorum ulterior”, a spus Paraschiv.

Primarul Marcel Romanescu crede că propunerea lui Paraschiv ar trebui discutată în Biroul Politic. "Este o propunere a unui coleg, nu pot decât să o apreciez. Dar, trebuie luată o decizie politică, care la momentul de față nu există. Este doar o propunere", a spus Romanescu. Acesta crede că eventuale alegeri anticipate i-ar aduce o componență mult mai favorabilă a Consiliului Local.

(A.A.)

Vizualizări: 1,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: