Vîlceanu, propus la Finanțe. Cîțu, susținut de Iohannis!

Premierul Florin Cîțu a explicat că a avut o discuție cu președintele Klaus Iohannis, iar acesta nu i-a cerut să demisioneze, după ce presa a aflat că a făcut două zile de pușcărie în SUA, pentru că a condus beat.

”Am discutat cu domnul președinte și dânsul este foarte clar. Aceasta nu este o situație penală. Bineînțeles că sunt legislații diferite în România și în SUA. (...) Am discutat cu domnul președinte și despre acest subiect, și despre rectificare și mai multe subiecte”, a spus Cîțu.

Cei doi chiar se vor afișa împreună pe 15 martie, la Ziua Marinei. Cîțu a vorbit din nou despre episodul de acum 21 de ani, când a condus beat, susținând că nu-și aduce aminte cât a băut.

Premierul Florin Cîțu a mai anunțat că îl susține oficial pe deputatul Dan Vîlceanu să preia funcția de ministru al Finanțelor. ”Aștept să convoace domnul președinte Ludovic Orban Biroul Executiv Național și am văzut că dumnealui are o propunere. Am și eu o propunere și aceasta este Dan Vîlceanu.”, a spus Florin Cîțu.

Vîlceanu este președintele PNL Gorj.

Vizualizări: 2,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: