Vîlceanu: Sindicatele din CEO, cumpărate

Războiul declaraţiilor dintre deputatul liberal Dan Vîlceanu şi sindicatele miniere continuă. Vîlceanu susţine că miza sindicatelor este una politică, pentru că este atacat atunci când la rândul lui atacă PSD-ul din complex. La rândul lor, liderii de sindicat îi cer lui Vîlceanu pe paginile de socializare să publice o listă cu realizările din primii doi ani de mandat.

Sindicatele miniere i-au lansat o provocare deputatului liberal. Să spună ce a făcut în doi ani de mandat şi câte legi utile gorjenilor a iniţiat. „Dorim să ne spuneţi lucruri concrete şi pe care să le fi simţit oamenii sau le vor simţi în viitor, nu ne luaţi cu povestea că nu sunteţi la guvernare, puteaţi să ajutaţi locuitorii Gorjului şi din opoziţie”, susţin sindicaliştii, care cred că Vîlceanu nu face nimic altceva decât să apară seară de seară la televizor.

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, crede că sindicatele miniere au o miză politică în aceste atacuri. „Miza este una politică. Cu durere în suflet vă spun că, în momentul de faţă, sindicatele din Complexul Energetic Oltenia, în proporţie de 70%, sunt cumpărate. Cu tot felul de lucruri. Atunci când s-a discutat despre acele uniformizări salariale, doar pilele politice şi pilele sindicale au primit clase. Când s-a discutat despre condiţiile de muncă din cariere şi de faptul că sindicatele din CEO şi directorii din CEO trebuie să facă ceva, bineînţeles păduricea lui Vîlceanu era de vină pentru cum arată carierele. De fiecare dată când ridici o problemă din Complexul Energetic Oltenia şi ataci practic PSD-ul din complex şi prietenii lor din sindicate, veţi vedea acelaşi lucru: păduricea lui Vîlceanu”, a spus deputatul într-o intervenţie telefonică la Tele 3.

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: