Vîlceanu, ținut la poarta Carierei Roșiuța

Deputatul liberal Dan Vîlceanu nu a fost lăsat vineri să intre în sala de apel la Cariera Roșiuța a Complexului Energetic Oltenia. Deputatul susține că voia să stea de vorbă cu oamenii despre condițiile de muncă. Acesta a făcut mai multe solicitări în acest sens conducerii CE Oltenia în ultimul an, fiind refuzat. După ce Boza a mers înainte de Paște cu mai mulți lideri PSD într-o carieră, a decis să o facă și el.

“Am fost la Cariera Roșiuța și am găsit un director arogant și niște mineri pe care nu-i sperie nimic. Bineînțeles că nu am fost lăsat să merg în sala de apel, pe motiv că sunt niște reguli. Reguli care sunt încălcate de fiecare dată pentru PSD. Am reușit totuși să vorbesc cu oamenii, la poartă”, a susținut Vîlceanu.

Liberalul a aflat de la oameni că lucrează sub normativ, în condiții grele şi cu improvizații. “Am crezut că voi găsi oameni speriați, care nu vor vrea să vorbim de frica șefilor. Ei bine, nu a fost așa. Minerilor nu le e frică de nimic. S-au saturat și mi-au spus că le-a fost băgat pumnul în gură”, a concluzionat politicianul, care a spus că va încerca să intre și în alte cariere miniere.

Vizualizări: 4,159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: