Vîlceanu vrea mai mult de la Romanescu

Preşedintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi-a propus să facă la alegerile europarlamentare măcar cu un vot mai mult decât rezultatul obţinut de partid în municipiul la alegerile din 2016. Preşedintelui de la judeţ, Dan Vîlceanu, i se pare puţin, dat fiind faptul că, între timp, Romanescu a devenit primar la Târgu Jiu.

Marcel Romanescu a avut anul trecut 12.000 de voturi, faţă de opt mii câte a luat candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu. Cu toate acestea, Romanescu se raportează la rezultatul partidului din 2016, atunci când îşi fixează target-ul pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Preşedintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu i se pare suficient. „Referitor la Târgu Jiu, nu cred că ne putem propune să avem cu un procent mai mult decât în 2016. Diferenţa dintre Partidul Naţional Liberal din 2016 şi Partidul Naţional Liberal de astăzi este aceea că astăzi avem poziţia de primar. Eu nu cred că, după ce ai câştigat poziţia de primar, trebuie să îţi propui să iei cu un vot mai mult decât ai avut la alegerile trecute. Nu cred că asta e importanţa primarului într-o organizaţie. Cred că primarul are o importanţă mult mai mare decât un vot”, a spus Vîlceanu.

Romanescu a cerut insistent în ultimele luni să fie un gorjean pe listă, pe loc semieligibil, caz în care ar fi putut să bată PSD în Gorj. Fără un gorjean pe listă, a dat de înţeles că nu se va implica prea mult. „Faptul că unii suntem de acord cu lista şi alţii nu, nu ne face pe unii mai mult membri de partid şi pe alţii mai puţin membri de partid”, îi transmite Dan Vîlceanu.

Întrebat ce target îşi propune pentru organizaţia judeţeană, Vîlceanu a spus că nu stabileşte el, ci conducerea de la centru.

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: