Luis Popa: Și eu sunt inclus în sondaj

Cei opt potenţiali candidaţi pentru fotoliul de primar la Târgu Jiu, din partea PSD, ar putea fi, de fapt, nouă. Și asta pentru că social-democratul Luis Popa a cerut lămuriri conducerii partidului, după ce a fost dezvăluită, pe surse, informaţia că a fost lăsat în afara consultării. Popa susţine că i s-au dat asigurări că este inclus şi numele său în sondaj, iar rezultatul va fi făcut public abia anul viitor.

Luis Popa recunoaşte că a fost surprins să afle, din afara partidului, că nu s-ar afla printre numele ce se regăsesc în sondajul realizat de PSD pentru a stabili cel mai potrivit candidat la Primăria Târgu Jiu. Liderul organizaţiei judeţene, Florin Cârciumaru, i-a transmis să stea liniştit, că nu ar fi fost uitat. „Din ce am discutat în ultimele zile, sunt şi eu inclus în acest sondaj. Practic, târgujienii îşi vor putea spune punctul de vedere şi referitor la Luis Popa, pe lângă ceilalţi colegi care au apărut deja în presă. Aşa mi s-a spus, aşa vă spun. Mi s-a spus că sunt şi eu în acel sondaj, iar undeva în ianuarie se vor şti rezultatele oficiale cu privire la acest sondaj”, a explicat Popa.

După această primă consultare publică, Luis Popa anunţă că vor urma şi altele. În alt mod, PSD nu va putea găsi candidatul care să-l învingă pe Marcel Romanescu peste doi ani, consideră Luis Popa: „În primă fază, recunosc, am rămas puţin surprins că a apărut în presă, pe surse, o informaţie cum că n-aş fi în acest sondaj. Totuşi, sunt şi eu în acest sondaj şi mă bucur. Sunt posibil candidat şi eu. Din punctul meu de vedere, sondajul acesta va mai fi repetat şi anul viitor de câteva ori, pentru că poate anul acesta ieşim bine, anul viitor, sondajul se poate schimba datorită şi unor factori politici care pot să influenţeze şi să schimbe viziunea oamenilor şi până vom găsi un om potrivit 100% să intre în competiţie cu actualul primar şi să o câştige, mai avem câţiva paşi de făcut. Nu trebuie să ne culcăm pe urechea că vom intra într-o competiţie şi o câştigăm, că am mai intrat noi la fel la alegerile parţiale cu «Gata, câştigăm, suntem cei mai buni!» şi uitaţi că târgujienii ne-au dat o palmă serioasă”.

Printre cei care s-ar regăsi pe listă, în acest sondaj, sunt cei doi viceprimari, Aurel Popescu şi Adrian Tudor, şeful Minprest, Gabriel Giorgi, primarul Adrian Câmpeanu, de la Runcu, prefectul Ciprian Florescu sau directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac.

Vizualizări: 1,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: