Vino să faci parte din echipa Gorj TV !

29 iunie 2007, ora 18.00. S-a născut un nou post de televiziune – Gorj TV. Astăzi împlinește doi ani de când a intrat pentru prima dată în casele gorjenilor. În semn de mulțumire și respect pentru telespectatori, Gorj TV își deschide astăzi porțile pentru dumneavoastră. Timp de o săptămână puteți nu numai să ne vizitați, ci și să faceți parte din echipa Gorj TV.

Vreți să vedeți cum se ,,fabrică’’ o știre, cum este sub lumina reflectoarelor atunci când prezinți știrile sau vrei să arăți lumii un fapt din comunitatea ta? Vino la Gorj TV și fii reporter pentru o zi. Sau prezentator de știri. Sau operator imagine. Iar dacă ți se potrivește rolul, poți avea șansa să te angajezi la Gorj TV. Pentru început, nu trebuie decât să ne faci o vizită. Grăbește-te! Este important să fim primii la locul faptei.

Nu trebuie neapărat să vrei să fii ziarist ca să participi la Săptămâna porților deschise organizată de studioul Gorj TV. Este suficient să fii un telespectator fidel și care vrea să se implice în rezolvarea unei probleme. O problemă a ta, a unui vecin, a unui prieten sau a comunității din care faci parte. Primul pas spre rezolvarea oricărei probleme este să o faci cunoscută oamenilor care pot avea soluții. Vrei să ajuți pe cineva, dar nu ai suficiente posibilități. Vino la Gorj TV și vom căuta împreună soluții.

În Săptămâna porților deschise, ești binevenit și dacă vrei doar să câștigi numeroase premii. Ce trebuie să faci? E simplu, vino și spune ce ai vrea să vezi la un post local de televiziune. Toate propunerile vor fi premiate. Rămâi pe Gorj TV. Va fi o săptămână plină de surprize.

Televiziunea Gorj TV are sediul în casa de cultură a sindicatelor din Târgu Jiu, etaj 1. Pentru orice detalii ne puteti contacta la e-mail [email protected] sau telefon 0353/806.660.

Gorj TV

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: