Viorel David, supărat: Nu suntem băgaţi în seamă!

Directorul Artego şi-a vărsat focul pe autorităţile locale. Viorel David s-a declarat dezamăgit că nu este băgat în seamă. La fel păţesc, după cum susţine David, şi alţi investitori din oraş care virează sume importante de bani în bugetul primăriei.

Viorel David a explodat chiar la conferinţa de inaugurare a blocului operator de la Secţia Ortopedie. Şi el este unul dintre sponsorii investiţiei, aşa că şi-a spus amarul în faţa primarului Marcel Romanescu: „Artego dă zeci de miliarde de lei la primărie. Îi dă primăriei. Munca mea de noaptea, de duminica, de sărbători, se duce la primărie. Eu muncesc să fac profit. Nimeni n-a venit să-mi spună: «Salut, Artego!» Care este relaţia cu instituţiile care produc? Niciuna! «Mă, prietene, dai zeci de miliarde de lei în fiecare an, nu vrei să-ţi îmbunătăţesc ceva, o conductă, ceva?» Nu! Nu există această înclinaţie. Domnul primar e mai proaspăt acum. Nu vreau să fiu înţeles greşit acum”.

David susţine că aduce, anual, trei milioane de lei la bugetul primăriei, iar firma sa nu este respectată pe cât ar merita. „Păi, fac o comparaţie. Când mă duc la o bancă, mă duce la directorul general al băncii pentru că eşti relaţie foarte importantă. Dacă n-aş da eu 30 de miliarde de lei (n.r. lei vechi) la primărie, n-ar fi probleme la bugetul primăriei? De ce nu suntem băgaţi în seamă? Asta o spun din egoism”.

Vizualizări: 6,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: