Atac dur la prefect. „Nu mai existaţi pentru cei din Rânca”

Supărat că Transalpina a rămas oficial închisă nu doar de 1 Mai, ci cam toată luna, şi pentru că prefectul Ciprian Florescu le-a cerut cabanierilor din Rânca să nu se joace cu vieţile turiştilor prin îndemnul de a circula pe şoseaua închisă traficului, Constantin Pănescu reacţionează şi le transmite autorităţilor un mesaj dur.

Şeful cabanierilor din staţiune s-a săturat să tot aştepte sprijin din partea acestora pentru dezvoltarea zonei Rânca şi vorbeşte acum despre o plângere pe care vrea să o depună împotriva acestora. Pănescu nu ezită să folosească termeni duri, mai ales că şoferii care au fost prinşi pe Transalpina de poliţişti au rămas pietoni, la fel ca şoferii de autocare care astă iarnă ignorau restricţiile de tonaj şi transportau turiştii până în staţiune.

„Aţi format un grup infracţional împotriva Zonei Rânca şi a investitorilor de aici, iar dumneavoastră, ca reprezentant al guvernului în teritoriu, nu luaţi nicio măsură! Asociaţia din Rânca îşi rezervă dreptul să vă dea în judecată şi cu cereri mari de despăgubiri, abuz şi neglijenţă în serviciu! Dacă doriţi imagini cu utilajele care au dat la o parte betoanele ce blocau accesul pe tronsonul respectiv, vi le oferim să vizionaţi sau utilajele de la Vâlcea care au dat zăpada de la punctul care arăta altitudinea de 2145 de metri care blocase drumul cu zăpada pusă de cei de la drumurile cu sediul în Rânca, inclusiv pe cele de la ieşire din Rânca! D-le Prefect, din acest moment, pentru cei din Rânca nu mai existaţi ca reprezentant al guvernului în teritoriu, deoarece aţi făcut afirmaţii nefondate fără să verificaţi personal, aşa că luaţi-vă de mână cu dl. Tudor şi lăsaţi-ne atâta timp cât dvs. nu verificaţi starea şi vă lăsaţi duşi în eroare de nişte necalificaţi”, a scris Pănescu pe Facebook, Transalpina urmând să fie redeschisă însă circulaţiei de abia spre sfârşitul lunii.

Vizualizări: 1,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: