Vlad Voiculescu, propus din nou la Sănătate?

Vlad Voiculescu, demis de premier de la conducerea Ministerului Sănătății, susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR-PLUS pentru portofoliul de la Sănătate. El spune că nu există niciun motiv pentru care USR-PLUS să nu îl propună din nou.

Voiculescu a făcut aceste declarații luni, la Europa FM, în contextul în care a vorbit despre necesitatea unei shimbări a modului în care se ocupă funcțiile din sistemul sanitar: ”Suntem una dintre puținele țări unde există aceste contracte pe viață".

Întrebat dacă va propune o astfel de schimbare, Voiculescu a răspuns: "Nu numai dacă aș reveni, o să propun oricum. Și USR PLUS, prin noul ministru, că o să fiu eu sau altul, cu siguranță trebuie să o facă".

La intervenția moderatorului, care l-a întrebat cum să fie el noul ministru al Sănătății, Voiculescu a răspuns: "Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă".

Chestionat dacă la negocierile de astăzi din coaliție USR-PLUS va merge cu propunerea ca el să fie din nou ministru al Sănătății, Voiculescu a răspuns că "asta e treaba Coaliției”.

O ședință a coaliției de guvernare - prima de la demiterea lui Vlad Voiculescu - va avea loc luni, de la ora 17.00.

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: