Vrea să facă fericiți suporterii olteni după meciul orgoliilor!

Ştefan Baiaram va juca cu o mască pe față în meciul orgoliilor de la Craiova. FCU Craiova și Universitatea se duelează duminică seara pe stadionul din Craiova unde se anunță un spectacol și în tribune și pe teren.

Accidentat și operat în ultimele zile, Ștefan Baiaram va juca în meciul orgoliilor cu o mască pe față. Jucătorul oltean spune că aceasta este cel mai așteptat meci al echipei sale și speră să înscrie din nou. 

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu orgolii mari, sper să facem suporterii fericiţi, fiindcă merită acest lucru. Am aşteptat acest meci la începutul campionatului, toată lumea este montată, vrem ca suporterii să umple peluza şi să ne ajute să câştigăm. Pentru astfel de meciuri, cu presiune, cu mulţi fani, te apuci de fotbal. Am prieteni la echipa FCU şi vom rămâne în continuare prieteni, dar nu am vorbit înainte de meci. Îmi doresc să fie spectacol, să fie stadionul plin, aşa cum îmi doresc la fiecare meci. Sper să marchez din nou contra lor, cum am mai făcut-o, dar important este să câştigăm. Presiune este mereu la noi, indiferent de meci, lumea are aşteptări mari şi de la mine, mai ales că port numărul 10 şi vreau să dau mai mult la fiecare meci”, a declarat jucătorul celor de la Universitatea la conferința de presă care a avut loc înaintea derby-ului oltean la care va purta o mască pe față: „Am probat masca, m-am obişnuit cu ea, este o perioadă dificilă, sper să nu o folosesc mult timp, să mă recuperez mai repede. S-au făcut şi glume pe seama mea, îmi zice Zorro toată lumea, dar sper să-mi fac datoria şi cu masca, nu mă gândesc că mă incomodează. Sunt conştient că Albu nu a vrut să mă lovească, eram în spatele lui. Nu ştiu dacă arbitrajele ne-au afectat parcursul, dar ştiu că la ultimul meci se putea acorda lovitură de pedeapsă la faza cu mine, îmi pare rău că nu s-a întâmplat asta.

Locul 4 nu este onorant pentru noi, ne gândim mai sus, vrem să ne batem la campionat, dar pentru asta trebuie să muncim mai mult. Va fi un alt campionat după acest meci, nu am nicio preferată care să intre în play-off, să se califice cine merită”.

Derby-ul Băniei, FCU Craiova – Universitatea Craiova, este programat duminică, de la ora 20:45.

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: