Vrei sa-ti promovezi businessul? Afla cum sa-ti faci cunoscuta afacerea

4 lucruri de care sa tii cont cand comanzi pungi de plastic personalizate

In ultima perioada, folosirea de pungi de plastic personalizate a devenit o necesitate pentru multe dintre companii. Am primit numeroase intrebari cu privire la aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un furnizor de pungi plastic. Prin urmare, ti-am pregatit un articol special in care am incercat sa punctam principalele 4 aspecte pe care ar fi util sa le iei in calcul astfel incat colaborarea sa fie una benefica pentru afacerea ta.

1. Lucreaza cu o fabrica de pungi plastic

Intr-adevar, este mult mai practic sa lucrezi cu o fabrica ce produce pungi de plastic decat cu un distribuitor sau alta terta persoana! De ce? Pe langa faptul ca este un mod ce iti permite sa optimizezi costurile, neexistand adaosuri suplimentare, benficiezi si de un termen mult mai scurt de livrare. Atunci cand apelezi la un intermediar acesta incepe un proces de cautare in functie de modelul solicitat de tine, cere oferte, verifica disponsibilitatea stocurilor. Toate aceasta consuma timp iar timpul inseamna bani, nu? Bani pe care ii poti folosi pentru dezvolarea afacerii tale. In schimb, o fabrica iti poate pune rapid, la dispozitie, modelul si cantitatea dorite. In plus, de cele mai multe ori asigura si transportul. Cel putin noi, echipa Pungescu, asa facem.

2. Orienteaza-te catre pungi plastic personalizate

Nu folosi pungi de plastic universale ci personalizate. Ele sunt un instrument perfect de promovare si nu ar trebui sa lipseasca din strategia de marketing a nici unei companii, mai ales daca aceasta ofera produse. In general, pungile de plastic personalizate transmit mesajul companiei catre clienti si statueaza elementele de branding in mintea acestora. Culori, logo, motto, imagine reprezentativa – foloseste-le la maxim pentru a-i determina sa te tina minte si sa te caute din nou.

In plus, multi dintre consumatori refolosesc pungile de plastic asa ca le vor lua cu ei si pentru alte cumparaturi. Prin urmare toate persoanele cu care se intersecteaza vor putea afla sau isi vor aminti despre existenta ta. Simplu si foarte eficient, nu?

Noi, la Pungescu, iti oferim o gama larga de optiuni astfel incat punga ta de plastic sa fie unica: model, culoare, elemente ce pot fi imprimate. Gradul ridicat de personalizare face ca acestea sa poate fi utilizate in orice sector de activitate. Fie ca vorbim despre un sector industrial sau despre unul din ampla sfera comerciala, impreuna vom gasi solutia optima pentru afacerea ta.

3. Alege un furnizor de pungi biodegradabile

Un lucru care te va diferentia de concurenta ta este folosirea de pungi plastic biodegradabile. Acest lucru transmite clientilor faptul ca iti pasa de mediul inconjurator si implicit de siguranta lor. De asemenea, ei asociaza acest aspect cu companiile de tot deoarece acelea sunt cele care au capacitaea de a se implica in procese de responsabilitate sociala. Nu iti face griji cu privire la costuri. Te asiguram ca se vor incadra in bugetul pe care l-ai alocat pentru acest segment. La Pungescu veti gasi pungi 100% biodegradabile si compostabile, realizate din amidon de porumb. Ele nu sunt deloc daunatoare pentru mediiul inconjurator indiferent ca ne referim la sol, apa, flora sau fauna. Si nu, acest lucru nu inseamna ca facem rabat la imagine sau calitate deoarece noi ne dorim sa iti oferim tot ce este mai bun pentru compania ta.

4. Verifica existenta unor cartificari internaționale.

Cerificatul EN 13432 este cel prin intermediul caruia sa certifica pungile biodegradabile. Daca alegi pungi astfel certificate esti scutit de plata ecotaxei de 0,15 lei/buc plus TVA. Prin urmare, evita sa cumperi pungi biodegradabile de la producatori sau distribuitori care nu iti ofera certificat pentru pungile biodegradabile. In absenta lui, declaratia de conformitate nu este valabila si nu atesta ca acestea sunt biodegradabile. In schimb, certificatul EN 13432 atesta faptul ca pungile au fost testate si certificate la nivel european, respectand toate normele din standardul 12432. Verifica sa figureze toate elementele ce pot fi cerute in cazul unui control – nume producatorului, date de valabilitate si data ce incercare.

Ne laudam daca va spunem ca atunci cand cumparati pungi biodegradabile de la noi primiti si certificatul TUV, recunoscut la nivel mondial? Cu siguranta, nu deoarece in spatele obtinerii lui este un volum enorm de munca si grija pentru a oferi ce-i mai bun. Mai multe detalii le gasiti pe https://pungescu.ro/

Prin urmare, iti comandam sa folosesti pungi biodegradabile pentru compania ta si te asiguram ca, tinand cont de sfaturile noastre, vei putea maximiza rezultatele folosirii lor. Pentru orice intrebari, informatii sau comenzi nu ezita sa ne contactezi.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: