Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vreme ploioasă duminică în toată țara

Vremea pe 14 aprilie este rece în toată țara și va ploua, mai intens în Dobrogea și nordul Olteniei. Prognoza meteo anunță lapoviță și ninsoare la munte.

Noaptea de sâmbătă spre duminică vremea va fi în general închisă. Va ploua temporar în sud-vestul, sudul şi sud-estul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Ploile vor fi şi sub formă de aversă, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 10 l/mp. La munte, la altitudini de peste 1700 m, precipitaţiile vor fi mixte. Temperaturile minime se vor situa între 2 şi 10 grade.

Duminică, vremea se va menţine în general închisă şi mai rece decât în mod caracteristic pentru această perioadă. Temporar va ploua în regiunile sud-vestice şi sud-estice şi pe arii mai restrânse, în special ziua, în restul teritoriului. Se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi pe spaţii mici 15...25 l/mp, cu o probabilitate mai mare în Dobrogea şi în zona deluroasă a Olteniei. La altitudini de peste 1700m vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în Muntenia, Dobrogea, Moldova, Maramureş şi pe crestele montane, cu rafale în general între 55 şi 65 km/h şi va sufla slab şi moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 şi 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat, în special în depresiuni, va fi brumă. Presiunea atmosferică va creşte uşor.

Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: