Vremea se va încălzi în această săptămână în toată ţara

Vremea se va încălzi în această săptămână în toată ţara iar temperaturile maxime vor ajunge la 22, 23 de grade în weekend în Banat, Moldova şi Oltenia, potrivit Estimării evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor în intervalul 4 - 17 aprilie, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În săptămâna următoare, vremea va fi caracterizată de oscilaţii de temperatură, dar în cele mai calde zile temperaturile pot ajunge la 28 de grade în Muntenia.

În Oltenia, în perioada 4 - 6 aprilie, media maximelor va fi în creştere de la valori în jurul a 10 grade la 20 de grade, în ultima zi. În ziua de 7 aprilie temperatura maximă va fi de 14 grade, apoi va marca o creştere spre medii de 22...23 de grade în ziua de 9 aprilie. În zilele de 10 şi 11 aprilie se estimează o nouă răcire a vremii, care va conduce la maxime de 15...16 grade, în medie regională. Până spre sfârşitul intervalului de prognoză, temperaturile maxime se vor încadra, în medie, între 20 şi 26 de grade.

Temperaturile minime vor varia, astfel încât vor fi cuprinse între -1 şi 10 grade, cu cele mai coborâte valori la începutul intervalului.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalele 6 - 8 aprilie, respectiv 14 - 17 aprilie, dar şi în ziua de 11 aprilie.

Vizualizări: 673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: