Weber (PSD): Sunt excluse orice negocieri

Marți, 5 octombrie 2021, PSD își va mobiliza toți parlamentarii la vot pentru a trece moțiunea de cenzură, anunță deputatul de Gorj, Mihai Weber.

“Sunt excluse orice negocieri. PSD nu va susține niciun alt guvern al dreptei. „Guvernul Meu” s-a dovedit a fi un experiment eșuat Este un Guvern care a demonstrat că nu are capacitatea să guverneze România”, susține deputatul de Gorj.

Mihai Weber este de părerea că alegerile anticipate sunt soluția cea mai bună pentru ieșirea din actuala criză politică: “PSD nu va intra sub nicio formă la guvernare alături de cei care i-au condamnat pe români la sărăcie și va acționa hotărât pentru declanșarea alegerilor anticipate. Soluția corectă și realistă la instabilitatea și haosul politic din prezent constă în crearea unei noi majorități care să reprezinte, cu adevărat, voința românilor”.

Moțiunea cu titlul cu titlul „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!” a fost citită joi în plenul Parlamentului. Pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată este nevoie de 233 de voturi. USR-PLUS și AUR au anunțat că vot vota moțiunea PSD, cele trei partide având aproximativ 280 de voturi.

Vizualizări: 1,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: