Zdob și Zdub concertează la Târgu Jiu duminică. Programul Zilei Naționale!

Zdob și Zdub, The Dreamers și Trooper vor concerta, duminică, în centrul municipiului Târgu Jiu. Tot atunci, se va aprinde și iluminatul festiv în oraș. În acest an, municipalitatea a alocat 150 de mii de lei pentru a îmbrăca Târgu Jiul în straie de sărbătoare. Cu mare parte din bani, au fost închiriate instalații ornamentale.

Programul manifestărilor de 1 Decembrie va începe la ora 11. Evenimentele dedicate Zilei Naționale vor avea loc, în acest an, pe Bulevardul „Constantin Brâncuși”, și nu lângă Coloana fără Sfârșit, cum s-a întâmplat în 2018. „Locația va fi Bulevardul Constantin Brâncuși, exact prin fața primăriei și a stadionului municipal. La ora 11, se vor primi oficialitățile, apoi va fi intonat imnul de stat. La ora 11.10, un tedeum. La 11.30, o paradă militară. La ora 12.00, un moment artistist susținut de Ansamblul Doina Gorjului. Tot de dimineață, este deschiderea Târgului de Iarnă pe baza solicităților venite de la comercianți, am lăsat căsuțele exact pe locațiile actuale. Au spus că aceasta ar fi cea mai bună locație pentru ei, ca și vânzători. O să încercăm să creăm un spațiu adecvat între căsuțe. Să le mutăm un metru față de distanța actuală pentru a se putea deplasa între căsuțe”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Seara se încheie pe ritmuri muzicale pe esplanada din centrul municipiului. “La ora 17, încep concertele în Piața Prefecturii. The Dreamers este prima formație care va concerta. La ora 18, Trooper. La ora 18.55, va începe un moment susținut de elevii de la Spiru Haret, intonarea imnului de stat. La ora 19, se aprinde iluminatul ornamental, după care, un spectacol de muzică susținut de Zdob și Zdub”, a mai adăugat Romanescu.

Vizualizări: 1,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: