Zeci de angajări la McDonald’s Germania

Nemţii de la Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn caută forţă de muncă românească în această perioadă. Aceştia pun la bătaie câteva zeci de locuri de muncă pentru cei care doresc să lucreze ca bucătar, ospătar sau cameristă. Salariile oferite sunt între 1300 şi 2200 euro, în funcţie de meserie şi experienţă. 

Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă 77 de locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi),  personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi). Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană, precum şi cunoştinţe bune de limba engleză. Pentru posturile de ajutor bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoştinţe de limba germană, nivel A2-B1, precum şi experienţă în domeniu.

Angajarea se face pe o perioada de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500-2200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1300-1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem). “Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Persoanele cu domiciliul în judeţul Gorj, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie”, a declarat Diana Văduva, consilier Eures în cadrul AJOFM Gorj.

Selecţia personalului va avea loc în luna februarie a anului viitor, la Braşov.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: