Zeci de elevi cu Covid și în zilele de vacanță

Zeci de elevi din județul Gorj, dar și mai mulți profesori, au fost raportați joi de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj ca fiind infectați cu noul coronavirus. Astfel, potrivit instituției, în ultimele 24 de ore au fost depistați cu COVID 23 de elevi și 6 cadre didactice.

”Avem trei cazuri la Școala Gimnazială ”Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu, încă doi de la LPS Târgu Jiu și alți doi elevi infectați la Liceul Teoretic Novaci. De asemenea, au mai fost înregistrat un caz la Școala Gimnazială nr 1 din Motru, unul la Grădinița cu Program Prelungit “Vis de Copil” din Târgu Jiu, mai avem un elev la Școala Gimnazială “Gheorghe Tătărăscu” din  Târgu Jiu și unul la Liceul “George Coșbuc”. Unitățile de învățământ: Liceul Tehnic Motru, Școala Gimnazială “Voievod Litovoi” din Târgu Jiu, Liceul din Mătăsari, Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, Liceul “Tudor Arghezi”, CSEI Târgu Jiu și Școala Gimnazială Nr.1 din Albeni, toate au câte un caz de Covid în rândul elevilor”, transmite ISJ Gorj.

De asemenea, alte 6 cadre didactice au ajuns să se infecteze cu temutul virus, deși nu se află fizic în sălile de clasă. ”Avem două cadre didactice la Grădinița cu Program Prelungit Vis de Copil din Târgu Jiu, unul la Colegiul Național Spiru Haret, altul la CSEI Târgu Jiu și unul la Liceul Teologic din Târgu Jiu. Tot un profesor a mai fost descoperit pozitiv la Liceul Tudor Arghezi din Târgu Cărbunești”, mai comunică ISJ Gorj.

Chiar dacă în prezent este vacanță pentru două săptămâni, în urma testărilor sunt raportate tot mai multe cazuri de coronavirus.

Vizualizări: 1,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: