Anunță o campanie amplă de vaccinare

Faptul că localitatea gorjeană Drăgotești este de săptămâni bune zonă roșie din cauza numărului de infectări a determinat autoritățile locale să ia măsuri. Incidența la 14 zile este 7,51, iar primarul dorește să organizeze o campanie amplă de vaccinare în comună.

Autoritățile locale din comuna Drăgotești au făcut eforturi majore pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirus, dar cu toate acestea localitatea încă se menține în zona roșie.

Din acest motiv, autoritățile au încercat să convingă cetățenii că singura soluție în acest moment este vaccinarea și se pare că oamenii au conștientizat.

”În acest moment, noi facem toate eforturile și tot ce depinde de noi ca autoritate publică locală să aducem la Drăgotești, începând din acest week-end, echipe mobile de vaccinare care să rămână în zonă și toată săptămâna viitoare. Am avut cazuri multe, dar am reușit să scădem în procente și totodată am reușit să convingem oamenii să se vaccineze. Medicii de familie nu fac față, iar oamenilor le este destul de greu să meargă la centrele de vaccinare din județ. Noi vrem să le luăm un drum din picioare cu organizarea acestor centre mobile de vaccinare la Drăgotești”, a declarat Vili Pasăre, primarul din comuna Drăgotești.

Conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Gorj, incidența la 14 zile este de 7,51.

Vizualizări: 1,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: