Zeci de jandarmi și polițiști vor împânzi insulița din Târgu Jiu 

Insulița din Târgu Jiu se va umple, vineri, de jandarmi. Aceștia vor asigura măsurile de ordine publică la Festivalul Etniilor, până aproape de miezul nopții. Într-un comunicat de presă, jandarmii au făcut apel către participanți să aibă un comportament civilizat si să evite conflictele de orice fel.

"Jandarmeria Gorj recomandă participanților la Festivalul Etniilor, să adopte un comportament civilizat, să nu se expună la riscuri, să evite conflictele care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, să respecte măsurile dispuse de organizator și să relaționeze cu cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial. 

Zona din jurul scenei amenajată pentru desfășurarea spectacolelor cultural-artistice va fi împrejmuită cu garduri de protecție pentru delimitarea spațiului de siguranță. 

Reamintim faptul că în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă și constituie infracțiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora", transmite IJJ Gorj, într-un comunicat de presă. 

Jandarmii și polițiștii vor fi prezenți în zona de desfășurare a activităților organizate, pe traseele de afluire și defluire ale participanților, având misiunea de a preveni și combate faptele antisociale.

Vizualizări: 2,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: