Andra, mesaj emoționant pentru mama lui Cătălin Măruță

Este sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță! Mama sa, Rosalina Măruță își serbează ziua de naștere, iar fiul, nora și nepoții s-au întrecut în mesaje și urări. În plus, fiecare a postat fotografii cu sărbătorita, iar asta le-a dat ocazia fanilor  să transmită și ei mesaje de „La mulți ani!”.

Mesajul transmis de Cătălin Măruță a fost unul extrem de emoționant și a scos la iveală, încă o dată, cât de apropiat este vedeta tv de mama sa.

„Dragă mamă, la cât mai mulți ani, sănătoasă, alături de noi! De la an la an îmi găsesc tot mai greu cuvintele pentru ați face urări de ziua ta pentru că cele mai frumoase gânduri sunt greu de exprimat altfel decât printr-o îmbrățișare! Te iubesc!”, i-a transmis Cătălin Măruță mamei lui.

Despre Andra se știe că are o relație foarte bună cu soacra sa, pe care o alintă cu apelativul „Mica”. Artista nu putea rata ocazia de a-și exprima încă o dată sentimentele față de mama soțului ei.

„La mulți ani, Mica! Pentru că sunt și eu mamă, înțeleg că de ziua ta mai mult te bucuri de timpul cu familia decât să te răsfeți. Noi suntem aici, fericiți că te avem sănătoasă! Te iubim!”, este mesajul postat de Andra pe pagina sa oficială.

Nici copiii celor două vedete, David și Eva nu au uitat să îi ureze „La mulți ani” bunicii pe paginile lor de socializare.

„La mulți ani, Mica! Să fii mereu cu zâmbetul pe buze, pusă pe glume, fericită și sănătoasă! Te iubim!”, a postat David Măruță pe pagina lui de Facebook.

Eva Măruță, cel mai mic membru al celebrei familii s-a limitat la un mesaj mai simplu:

„La mulți aaaani, bunico!” i-a transmis ea Rosalinei Măruță.

Galerie foto





Vizualizări: 10,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: