Horoscop

Valabil pe 15 martie

Berbec: Se poate să-ncepeți lucrul, deplasările şi trebuie să vă asiguraţi mijlocul de transport. Vi se fac oferte de lucru şi o s-aveţi de unde s-alegeţi, că sunt câteva care vi se potrivesc şi o să puteţi obţine un câştig consistent.

Taur: Se poate să vă reluaţi o activitate de grup şi să vă bucuraţi de succes, să faceţi impresie bună în societate. Vouă vi se recunosc nişte merite şi s-ar putea să se simtă şi la bani, c-aveţi probabil şi nişte bonusuri, pentru masă, transport, dacă vă duceţi la serviciu.

Gemeni: O reuşită în plan intelectual, sunteţi acceptaţi la nişte studii superioare, treceţi cu bine de un examen sau de un interviu. Poate semnaţi un contract cu parteneri străini, sau o să mai faceţi câte-un drumuri prin ţară, dacă aveţi colaboratori prin alte oraşe, sate.

Rac: Poate faceţi un consiliu de familie să vedeţi ce decizie luaţi în privinţa unei locuinţe pe care vreţi s-o recondiţionaţi. Se-adună banii în cont şi n-o să lăsaţi lucrurile la voia-ntâmplării, că aveţi gânduri serioase cu economiile voastre - vreţi să faceţi nişte achiziţii.

Leu: Relaţia cu partenerul de cuplu promite să devină mai stabilă şi până la sfârşitul anului să vă şi căsătoriţi. Pare că se-mbunătățește relaţia cu şefii şi o să le puteţi cere câte ceva, ca să aveţi randament şi mai bun la slujbă, poate aparatura performantă vă trebuie.

Fecioară: Poate vă gândiţi să v-aşezaţi la casa voastră, să va-ntemeiați o familie şi să aveţi copii, să fiţi şi voi fericiţi. O să primiţi un soi de recompensă pentru felul în care aţi lucrat, pot fi bani, dar şi alte aranjamente care să vă garanteze banii pe mai departe.

Balanță: O atenţie specială din partea cuiva, poate o fi un cadou, însoţit de o cerere în casatorie- în cazul unora dintre voi. Poate ieşiţi pe piaţă cu un produs nou şi care o să fie bine primit, că e momentul vostru de afirmare şi lumea vine în întâmpinarea voastră.

Scorpion: O să daţi dovadă de o şi mai mare sinceritate în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să va-nțelegeți mult mai bine. Se poate să se-anunţe cineva, în vizită, poate găzduiţi pe cineva din familie o noapte, sau o săptămână, că are nevoie de voi acea persoană.

Săgetător: Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi de grup, fie la şcoală, fie la serviciu, şi grupurile pot fi şi online. O să primiţi confirmări de pe la diverse departamente c-aveţi undă verde să vă exprimaţi un punct de vedere, să puneţi în practică nişte idei, strategii.

Capricorn: Se poate să vindeţi o casă, ori poate o maşină şi să puneţi banii la ciorap, să-i investiţi, la un moment dat. Se poate să semnaţi un contract, să vă daţi votul de încredere pentru un proiect anume şi să fie o alegere foarte bună, să vă asiguraţi un venit constant.

Vărsător: E posibil să luaţi un salariu mai bun, poate pentru că vă duceţi la alt loc de muncă, deşi nu e obligatoriu. O să vi se dea ok-ul pentru o angajare, poate faceţi şi nişte achiziţii de valoare şi o să fie şi ai voştri fericiţi, pentru că aşteptaţi de multă vreme acest moment.

Pești: Apar noutăţi care să vă dea idei de afaceri şi să profitaţi de conjunctură, să câştigaţi nişte bani. Se poate s-aveţi o revelaţie şi să puneţi capăt unor îndoieli cu privire la relaţia de cuplu, c-o să se afle un adevăr şi acesta o să vă salveze.

Vizualizări: 1,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: