Ţeapă pe Internet cu pamperși. Mămicile acuză o gorjeancă

Un mare scandal s-a iscat zilele acestea pe rețelele de socializare. Sute de femei din toată țara au povestit pe diverse grupuri de mămici și de vânzări cum au fost păcălite să cumpere produse de copii și detergenți la prețuri mici, iar după ce au dat banii, au rămas cu ochii-n soare. Cea asupra căreia sunt îndreptate acum toate privirile este o femeie din Gorj. Ecaterina Mihaela Gurbet, din comuna Ciuperceni, este acuzată că ar fi pus în aplicare această „afacere” profitabilă, folosindu-se de diverși colaboratori. 

Revoltă în masă a femeilor din toată țara pe numeroase grupuri de vânzări și de mămici, după ce au constatat că au fost înșelate de așa-zise comerciante care le făceau oferte de nerefuzat la produse precum pamperși sau detergenți. Femeile povestesc cum au ajuns să fie păcălite. Pe grupuri erau distribuite diverse oferte care mai de care mai îmbietoare. Multe femei au scris pe rețelele de socializare că au virat banii pentru diverse produse pe care nu le-au mai primit, deși comenzile și plățile au fost făcute de luni bune. „Dai comanda la Ecaterina Mihaela Gurbet de peste 250 RON și rămâi și fără banii dați și fără produsele comandate... Iar ea dispare de pe fața pământului”, a scris o mămică pe Facebook. „O căutăm pe Ecaterina Mihaela Gurbet, aceasta are domiciliul în Târgu Jiu. Această «doamnă» a înșelat mii de femei credule care au comandat pamperși, servețele umede, lapte praf, detergent, etc. Este înșelătoria secolului, vrem să se facă dreptate”, a scris o altă mămică pe rețelele de socializare.

Arătată cu degetul de mămici, Ecaterina Mihaela Gurbet cerea ca plata să fie făcută în contul personal, cu specificația „pentru alimentare cont”. „Pandurul” a încercat să obțină un punct de vedere de la Ecaterina Mihaela Gurbet, însă aceasta nu a răspuns la întrebările adresate de reporter, printr-un mesaj, pe Facebook.

Cert este că numărul persoanelor care spun că au fost păcălite de gorjeancă crește de la o zi la alta. Sunt persoane care au scris că așteaptă de mai bine de o jumătate de an să-și primească produsele comandate. Marți, mămicile din întreaga țară au început să o caute pe gorjeancă și pe grupul „Mămici din Târgu Jiu”. „Doamna admin Ecaterina Mihaela Gurbet, sunteți căutată de sute de persoane cărora nu le-ați livrat comenzile sau banii”, a scris cineva pe grupul mămicilor din Târgu Jiu.

Mai sunt și situații în care mămicile spun că și-au primit produsele la timp. „Am avut câteva colaborări reușite cu ea. Ne întâlneam în faţă la cofetăria Sara și ridicam comenzile. Am dat din nou comanda pe data de 15 iunie, dar prin intermediul unei colaboratoare și prefer să mai aștept, poate, totuși, se rezolvă amiabil situația. Mă gândesc că o explicație trebuie sa aibă. Toată această nebunie de joi sau vineri a început”, a scris o mămică.

Galerie foto



Vizualizări: 45,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: