Ţinuta aleasă de Nadia Comăneci pentru seara de Oscar 2024!

Nadia Comăneci a fost în centrul atenției la Gala Premiilor Oscar 2024 UNDE „Zeiţa de la Montreal” a atras atenția tuturor cu ținuta aleasă. În acest an, filmul „Oppenheimer”, produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat marele premiu la cea de-a 96-a ediţie a Premiilor Oscar 2024.

Premiile Oscar 2024 au fost decernate în noaptea de duminică spre luni, la Dolby Theatre din Los Angeles. Vedetele s-au reunit la gala anuală a premiilor Oscar, ajunsă la cea de-a 96-a ediţie, pentru a celebra starurile din cinematografie. Marele premiu din acest an a mers la filmul „Oppenheimer”, în regia lui Christopher Nolan.

În schimb, starurile care nu au mers la Dolby Theatre au fost prezente la cea de-a 32-a cină anuală de vizionare a Premiilor Oscar dată de Elton John duminică, la Los Angeles. Printre marile vedete s-a numărat și Nadia Comăneci care a fost invitată la celebra petrecere caritabilă organizată de Elton John.

Pe rețelele de socializare, fosta sportivă a publicat mai multe imagini de la party. Pentru acest eveniment, fosta mare campioană la gimnastică a optat pentru o ținută neagră, dar cureaua și sandalele au fost de culoare aurie. „A fost un eveniment măreţ. În fiecare an premiile Oscar reprezintă momente unice, irepetabile”, a declarat Nadia Comăneci la finalul galei.

Marele favorit al serii, cu 13 nominalizări, a fost filmul „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan. Și Nolan a fost favorit pentru cel mai bun regizor, Cillian Murphy pentru cel mai bun actor în rol principal și Robert Downey Jr. pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Galerie foto


Vizualizări: 3,159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: