Gorjeanca Dalia Florescu, prezență exotică la Diamond Fashion Week Dubai!

O prezență constantă pe podiumurile de modă în ultimul an, Dalia Florescu, fiica fostului prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a participant recent la Diamond Fashion Week Dubai 2024. Gorjeanca a urcat pe podiumurile de prezentare dar a realizat și ședințe foto în Dubai dar și în deșert.

Gorjeanca Dalia Florescu a participat recent la un eveniment de prezentare de modă care a avut loc la Dubai. Prezentă deja pe mai multe podiumuri internaționale, Dalia este una dintre cele mai bune modelele ale momentului în România.

Cel mai cunoscut și prestigios designer din România, Cătălin Botezatu, și-a prezentat cea mai nouă colecție la Diamond Fashion Week Dubai 2024, printre modelele sale aflându-se și Dalia Florescu. „Dalia Florescu  - una din cele mai de seamă modele din România excelând la categoria Models în multe concursuri naționale și internaționale la DIAMOND Fashion Week Dubai 2024, cel mai frumos eveniment al începutului de an! Fashion la înălțime, prezentări de modă printre nori la SLS Dubai, designeri internaționali, vedete din Dubai și afirmare și succes în orașul luxului”, a specificat agenția care o reprezintă pe Dalia în prezentarea creativității și stilului care a reunit în Emiratele Arabe Unite designeri prestigioși, vedete internaționale și pasionați de modă din întreaga lume.  Cele mai recente colecții ale designerilor de top au fost prezentate pe podiumul amplasat la înălțime înconjurat de cerul strălucitor din Dubai.

„Felicitări, Dalia Maria Florescu pentru prestația ta la DIAMOND Fashion Week Dubai 2024! Mulțumim organizatorilor și designerilor! Mulțumim tuturor pentru gândurile frumoase!”, a fost mesajul lui Ciprian Florescu pentru fiica sa.

Povestea magică, plină de eleganță și pasiune pentru modă, cu prezentări pentru designeri renumiți a fost ilustrată în imagini și de mama tinerei Dalia, Codruța Florescu, pe pagina de facebook.

Dalia a avut șansa de a defila pentru cei mai buni 10 designeri din Dubai, beneficiind de ședințe foto de excepție, după cum se poate vedea din imagini.

Galerie foto











Vizualizări: 2,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: