Mogulul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a logodit pentru a șasea oară

Magnatul media Rupert Murdoch s-a logodit pentru a șasea oară, conform unui anunț făcut joi, de data aceasta cu Elena Zhukova, un cercetător pensionat, relatează The Guardian. Biroul lui Murdoch a confirmat că miliardarul în vârstă de 92 de ani urmează să se căsătorească cu Zhukova, un biolog molecular pensionat în vârstă de 67 de ani, conform New York Times.

În aprilie, presa a relatat că Murdoch a început să se întâlnească cu Zhukova, la doar patru luni după ce s-a despărțit de Ann Lesley Smith, o moderatoare de radio conservatoare în vârstă de 67 de ani, cu care a fost logodit timp de două săptămâni. Invitațiile pentru nunta lui Murdoch, care va avea loc la Moraga, California, au fost deja trimise, conform Times, citând un reprezentant al lui Murdoch, care a mai fost căsătorit de patru ori. Murdoch l-a întâlnit pe Zhukova la o reuniune de familie extinsă găzduită de a treia sa soție, Wendi Deng, cu care a fost căsătorit timp de 14 ani înainte de a divorța în 2013.

Fiica lui Zhukova, în vârstă de 42 de ani, Dasha Zhukova, este o colecționară de artă și filantropă ruso-americană care a fost anterior căsătorită cu Roman Abramovich, oligarh rus și fost proprietar al clubului de fotbal Chelsea din Premier League. Vestea celei mai recente logodne a lui Murdoch vine la doar cinci luni după ce el a anunțat că se retrage de la conducerea imperiului său media. Compania lui Murdoch, News Corp, tranzacționată public și cu sediul în New York, deține sute de publicații digitale locale, naționale și internaționale, inclusiv Wall Street Journal, Fox News și Sky News Australia, precum și editura HarperCollins. Valoarea netă a mogulului media este estimată la 8,96 miliarde de dolari, conform Bloomberg.

Noua logodnică a lui Murdoch a lucrat ca specialist molecular în diabet la Universitatea din California, Los Angeles, conform New York Times. Zhukova, cu origini din Rusia, a fost căsătorită anterior cu Alexander Zhukov, un miliardar ruso-britanic cu investiții în energie. Ultima soție a lui Murdoch a fost fostul supermodel Jerry Hall, de care s-a despărțit în 2022. Celelalte soții ale sale sunt Wendi Deng, Anna Murdoch Mann și Patricia Booker. El are șase copii. Nunta din această vară vine după un an dificil pentru imperiul Murdoch, 2023, care a inclus o înțelegere de 787,5 milioane de dolari între Fox News și compania de echipamente de vot Dominion. Aceasta a pus capăt unui conflict privind acuzațiile false și ciudate conform cărora Dominion ar fi fost implicată într-un complot pentru a frauda alegerile din 2020 din SUA.

Vizualizări: 1,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: