Ce pas pregătește Andra Gogan în cariera ei!

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute prezențe din social media iar adolescenții îi urmăresc cel mai mult activitatea. Artista cântă, dansează, dă voce personajelor din desene animate, ba chiar a realizat și propriul serial.

Acum Andra Gogan își dorește să meargă la un alt nivel atunci când vine vorba despre cariera sa. Tânăra a mărturisit, pentru ego.ro, ce își dorește să facă în viitor pe lângă faptul că produce și joacă în “Sirenele”.

Influencerița a recunoscut că sunt mulți oameni care participă la casting-uri, însă visează să dea probe pentru filmele și serialele din întreaga lume. Totuși, aceasta nu refuză posibilitatea de a juca într-un proiect de la Pro TV sau Antena 1: “Să fiu într-o producție a cuiva? Mi-ar plăcea extrem de mult! Ca și la desene animate și la dublaje, concurența este foarte mare! Mi-aș dori să țintesc mai sus și să fie chiar internațional, adică să lucrez la accentul meu în engleză și poate chiar să dau audiții și probe pentru filme și seriale din întreaga lume, ar fi minunat!

Dacă subiectul este fain, cu drag! (n.r. ar accepta un serial Pro TV sau Antena 1) Aș putea să joc orice! Îmi plac provocările! Mi s-ar părea drăguț, m-ar ține în țară, asta ar fi o chestie. Dar îmi place în România, ne descurcăm!”

De asemenea, Andra Gogan a dezvăluit că nu a avut probleme atunci când vine vorba de a se privi sau a se asculta. Chiar dacă a avut momente în care îi ruga pe cei din jur să oprească vlog-urile în care apare, influencerița și-a dat seama că este reală în conținutul pe care îl propune fanilor, astfel că a trecut peste aceste clipe. Ba chiar, ea a punctat că nu este deranjată dacă observă vreo poză în care nu arată perfect.

Galerie foto


Vizualizări: 1,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: