Ţuilă ar vrea în continuare să lucreze cu Ydail

Primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, cercetat în dosarul "Ydail" pentru modernizarea unui drum din comună, se apucă de asfaltarea altuia. Țuilă spune că de această dată nu a mai încheiat contract cu Ydail pentru efectuarea lucrărilor pentru că societatea din Turceni nu a dorit să facă vreo ofertă. Țuilă spune că oricând ar da lucrări firmei lui Ion Iordache, pentru că este mulţumit de modul în care le execută.

Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele, spune că zilele acestea vor fi demarate lucrările de asfaltare a unui tronson de drum din satul Dealul Viilor. Investiţia se realizează din banii alocaţi de la Consiliul Judeţean pentru drumuri, dar şi de la bugetul local al comunei. O firmă din Cărpeni va executa lucrările, spune primarul Țuilă. "Zilele acestea vom asfalta un drum sătesc de 900 de metri. Drumurile mi-au distrus viaţa şi eu continui. Lucrările se fac pe bani de la Consiliul Județean şi parţial de la primărie. Investiţia se ridică la 180.000 lei. Nu fac cu Ydail, pentru că nu au vrut să facă, jur că făceam cu Ydail dacă ar fi vrut să facă la felul în care lucrează. N-au vrut să mai vină, au spus că au multe lucrări. Şapte cetăţeni ai comunei sunt muncitori în această firmă. Greşeala unui funcţionar al lor acolo nu are legătură cu firma. Firma este una bună, care lucrează bine, se poate vedea în teren", a declarat Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele.

Primarul a mai spus că este vorba de turnarea celui de-al doilea strat de asfalt pe tronsonul de drum din satul Dealul Viilor. Primul strat ar fi fost turnat în urmă cu zece ani, conform spuselor primarului. "Eu mai am încă 5-6 km de uliţe cu stratul unu la care aş putea pune stratul doi în orice moment. Bani să fie daţi şi le fac repede", a mai spus Țuilă.

La începutul săptămânii trecute, primarii comunelor Urdari, Cătunele, Bărbătești, Slivilești, Plopșoru, Aninoasa, Negomir (Gorj) şi din Melinești (jud. Dolj) dar și administratorul Ydail și fostul administrator public de la Rovinari au fost reţinuţi într-un dosar ce vizează atribuirea de lucrări pe bază de şpagă firmei Ydail.   

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: