Ţuilă, ofertat de PNL să candideze la Motru

Actualul primar din Cătunele, Florinel Ţuilă, aruncă bomba. Spune că a fost ofertat de mai multe partide să candideze pentru Primăria Motru, însă a refuzat pe motiv că şi-a anunţat candidatura colegul său, Dorin Hanu. Ţuilă a precizat că în cazul în care actualul primar din Motru, Dorin Hanu, nu ar mai fi candidat, atunci el ar fi luat în serios o candidatură în acest municipiu. Pe de altă parte, conducerea PNL Motru, a spus ieri la un post de radio local că încă mai caută candidaţi pentru primărie.

Preşedintele PNL Motru, Severus Militaru, a declarat ieri la un post radio că el nu-şi doreşte funcţia de primar la Motru şi că nu ia în calcul o candidatură la locale. Militaru a mai spus că organizaţia încearcă la momentul acesta să identifice un candidat care ar putea intra în lupta crâncenă împotriva actualului primar pesedist, Dorin Hanu. ”Nu exclud o eventuală candidatură a mea la primăria Motru, dar la momentul actual nu este un lucru pe care mi-l doresc. Încă suntem în perioada de căutare a unui candidat. Avem ceva nume în studiu, cu siguranţă vom face acel sondaj de opinie de care am discutat şi abia apoi vă vom spune numele candidatului. Eu, personal, nu îmi doresc să candidez la funcţia de primar”, a spus Severus Militaru, preşedintele PNL Motru.

Se pare că liberalii au căutat un candidat chiar în rândul primarilor din localităţile învecinate municipiului Motru. Informaţia că primarul din Cătunele, Florinel Ţuilă, a fost ofertat de PNL să candideze la Motru a fost confirmată chiar de primar. Răspunsul acestuia a fost însă negativ, Ţuilă rămânându-i fidel primarului Hanu. ”Am fost întrebat de multe partide dacă m-ar putea folosi pe mine în campanie la Motru, dar le-am spus că niciodată, cât va candida Hanu, nu voi candida la Motru. Dacă nu ar fi Hanu, m-aş mai gândi, dar aşa nu, eu am colaborat foarte bine cu Hanu şi nici nu vreau să mă gândesc. Oferte am avut de la mai multe partide nu aşa importante, dar am avut şi de la PNL să vă spun sincer, nu conducerea judeţeană, ci oamenii de acolo de la Motru şi mai mulţi cetăţeni pe care îi întâlnesc pe stradă”, a spus Florinel Ţuilă, primarul din Cătunele.

Până la momentul actual, liberalii au o singură candidatură la primăria Motru, cea a consilierului judeţean Dorel Drăghici.

tuila_hanu

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: