Aparegio, somată să evacueze „casieria”. Pătrăşcoiu: Mergem în instanţă!

Societatea Edilitara Târgu Jiu a reziliat contractul de închiriere cu Aparegio pentru apartamentul din strada Lotrului, folosit de consilierul personal al directorului Traian Pătrăşcoiu. Aparegio a avut la dispoziţie două săptămâni să redea spaţiului destinaţia stabilită prin contract, cea de casierie. Nu a făcut-o, iar administratorul apartamentului, în speţă Edilitara Public SA, firma Consiliului Local Târgu Jiu, a cerut evacuarea. „Au trecut cele 15 zile, i-am notificat că reziliem contractul şi în termen de cinci zile să predea spaţiul. Dacă nu predă apartamentul, luni băgăm acţiunea în instanţă. Vineri, 9 februarie, expiră termenul”, a declarat Alexandru Zaharia, directorul Edilitara Public SA.  

Ultimatumul dat de şeful Edilitara nu l-a speriat pe directorul interimar al Aparegio. Traian Pătrăşcoiu spune că apartamentul va fi folosit în continuare de consilierul său. „Îl vom preda când îmi vor da banii pe lucrările de acolo. Noi am făcut nişte investiţii în apartament pentru a fi funcţional. Investiţiile acelea trebuie să le recuperez de la cineva. E o factură celebră, de 26-27.000 lei. Instanţa va da dreptate cuiva, ori mie, ori lui (n.red. Alexandru Zaharia). Este un contract în care părţile nu se înţeleg şi discuţiile se poartă dincolo, la instanţă”, a comentat Traian Pătrăşcoiu.

Contractul a fost semnat în decembrie 2015, iar Aparegio a solicitat şi a primit acel apartament în chirie pentru a-şi amenaja acolo birouri. Numai că de atunci şi până acum, spaţiul a fost folosit ca locuinţă pentru consilierul lui Pătrăşcoiu.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: