CM Qatar: Război al declarațiilor înainte de meciul Franța - Anglia

Anglia și Franța se vor duela în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar deși meciul era așteptat să fie chiar o finală. Înaintea acestei partide care este programată sâmbătă, 10 decembrie, are loc și un război al declarațiilor.

Meciul dintre Franța și Anglia se va disputa sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 21:00, în cadrul sferturilor de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Câștigătoarea acestei întâlniri va juca apoi, în semifinale, cu învingătoarea meciului dintre Maroc și Portugalia, programat sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 17:00.

Fundașul legitimat la Manchester City și adversarul direct al lui Kylian Mbappe la Cupa Mondială, Kyle Walker, a avut un mesaj categoric înaintea întâlnirii dintre Anglia și Franța: starul lui PSG nu va trece de el. Întrebat despre adversitatea cu francezul Kylian Mbappe, Kyle Walker s-a arătat iritat și a declarat că vedeta lui PSG nu va fi în centrul atenției în cadrul acestei întâlniri. „Meciul pe care îl vom juca nu este Anglia vs Mbappe, ci Anglia vs Franța. Bineînțeles că nici nu vom întinde covorul roșu pentru Mbappe. Este o situație de tipul totul sau nimic”, a spus Kyle Walker, la conferința de presă.

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei Mondiale:

Croația – Brazilia (9 decembrie, ora 17:00)

Olanda – Argentina (9 decembrie, ora 21:00)

Maroc – Portugalia (10 decembrie, ora 17:00)

Anglia – Franța (10 decembrie, ora 21:00)

Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: