Concert de muzică braziliană la Târgu Jiu

Clubul Rotary din Târgu Jiu organizează în zilele de 1 și 2 octombrie, la Târgu Jiu, Festivalul 6 continente. "În cadrul acestui festival se va promova cultura lusitană în Gorj și cultura tradițională din Gorj în spațiul de limbă portugheză", au transmis organizatorii.
Mai exact, în data de 1 octombrie va avea loc o prezentare de carte portugheză, dar și lansare de carte, la Biblioteca "Christian Tell" din Târgu Jiu. Tot atunci va avea loc și Conferința "Universalitatea lui Brâncuși", la Muzeul Județean Gorj, de la orele 12.30. Mai mult, de la orele 16, în amfiteatrul din centrul orașului va avea loc un concert de muzică braziliană, Gabriela Costa &Alex Man.
Duminică, 2 octombrie, va avea loc o expoziție de fotografii, Portugalia-Țara dorului răsare, Valeriu Turea, la Muzeul Județean Gorj, vernisaj care va avea loc de la orele 10. Tot duminică, de la orele 10.30 va avea loc expoziția "Dincolo de privire", a Doinei Iovanel Spineanu, dar și un spectacol de muzică tradițională gorjenească în amfiteatrul din centrul orașului de la orele 11.

Vizualizări: 1,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: