Două drumuri judeţene, închise până în martie

Cele două drumuri judeţene de la Schela şi Runcu vor fi închise şi anul acesta, de la 1 noiembrie până la 15 martie 2018. În perioada iernii, DJ 664 Schela şi DJ 672C Runcu-Valea Sohodolului devin impracticabile. Drumurile, respectiv 57 km, vor fi deszăpezite numai în caz de necesitate sau pentru redeschiderea lor definitivă în primăvară.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, dă asigurări că judeţul este pregătit pentru întâmpinarea iernii. Au fost înfiinţate şapte staţii de deszăpezire la nivelul judeţului, iar stocurile de material antiderapant au fost asigurate. „Societatea cu care noi avem contract are constituit un număr de şapte baze de deszăpezire: Târgu Jiu, Turceni, Motru, Cărbuneşti, Rovinari, Stejari şi Plopşoru. Are toate echipamentele şi utilajele pe care colegii din departamentul tehnic le-au verificat şi sunt în stare de funcţionare şi gata să intervină oricând. Stocul de material antiderapant, nisip şi sare este constituit conform normativelor în vigoare - 8.000 de metri cubi”, a declarat Cosmin Popescu, şeful Consiliului Judeţean Gorj. 

Autorităţile judeţene au transmis faptul că în acest moment mai sunt lucrări pe anumite drumuri judeţene, însă şantierele vor lua sfârşit până în decembrie. „În această perioadă am finalizat lucrările de reparaţii pe DJ Apa Neagră-Padeş-Cloşani şi DJ Ursaţi-Frăteşti-Suseni şi lucrăm la îmbrăcăminte asfaltică pe DJ Brăteşti-Stejari-Piscoiu şi Ohaba Jiu-Covrigi-Văgiuleşti şi pe drumul care face legătura între Târgu Jiu şi Ţicleni”, a mai spus Cosmin Popescu.

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: