Ghiţă, vacanţă cu şeful operativ al SRI. Cum a ajuns Ponta preşedintele PSD!

Sebastian Ghita a spus in cea de-a saptea inregistrare video difuzata miercuri de RTV ca a fost in vacanta impreuna cu Florian Coldea in insulele Seychelles. Are şi un martor, pe Dan Andronic, cu care s-ar fi întâlnit în timpul escalei din aeroportul din Istanbul. În vacanţă, Ghiţă l-a rugat pe Coldea să îl ajute pe Ponta să devină preşedintele PSD. La acele alegeri s-a vorbit inclusiv de şantajarea unui candidat, Cristian Diaconescu, pentru a se retrage din cursă.

Declaratiile lui Ghita:

La inceputul lui 2010 (cand Ghita nu era parlamentar - n.red.), in februarie, am fost impreuna cu familiile in Seychelles. Era inainte de congresul PSD si am decis sa mergem intr-o insula exotica.

Am stat impreuna la Hotelul Hilton. Dintr-o intamplare am gasit acasa plicul cu facturile de la hotel. Am stat 10 zile si imi amintesc ca il rugam pe Florian Coldea sa-l ajute pe Ponta sa castige presedintia PSD, iar el imi spunea ca Basescu nu-l vrea.

Dan Andronic poate sa va confirme ca ne-am intersectat la intoarcere pe aeroportul Istanbul.

Atunci a stat de vorba cu mine si Codlea. Coldea s-a speriat de Andronic si si-a mutat biletul de la Business la Economic, de teama sa nu afle Basescu cu cine era.

In 2012 am fost iarasi cu Coldea in vacanta, in Toscana (Italia - n.red.) cu Dancu si un prieten, Anastasescu. Iata un document de la vila in care am stat cu nuumele noastre tiparite pe document (arata o factura).

Am fost cu Coldea si in vacanta la Disneyland la Paris.(Ghita a prezentat fotografii ale celor doua familii, impreuna cu copiii, si a sustinut ca in imagini apare si sotia lui Coldea, la randul sau general in SRI).

Sebastian Ghita a mai spus ca i-a cerut lui Coldea sa il sustina pe Victor Ponta la sefia PSD, dar Coldea i-ar fi raspuns ca Traian Basescu nu il vrea.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: