Lucrări de înfrumusețare la școlile din Văgiulești

Administrația locală din Văgiulești profită de vacanța elevilor pentru a efectua un amplu program de igienizări, reparații și îmbunătățiri la nivelul unităților școlare. Toate unitățile școlare sunt în vizorul autorităților locale, ia lucrările au fost deja demarate.

Unitățile de învățământ de pe raza comunei Văgiulești sunt în bune condiții. Majoritatea au fost modernizate de administrația locală în anii trecuți pentru ca elevii să studieze în cele mai bune condiții. Chiar și așa, în timpul anului școlar anumite bunuri din școli și grădinițe se degradează iar autoritățile locale și-au propus să le pună la punct. De asemenea, unele unități au nevoie de rampe pentru persoanele cu handicap, ce vor fi realizate vara aceasta, până la debutul anului școlar 2016-2017. "La unitățile școlare din comuna noastră nu este nevoie de lucrări ample. Mai mult, trebuie să punem la punct chestiuni minore. Este vorba de realizarea unor rampe pentru persoanele cu handicap, în principal școlile sunt dotate cu ce este nevoie. Vom face tot ceea ce este nevoie ca la începerea anului școlar să fie remediate și aceste mici probleme. Facem și igienizări în sălile de clasă, pe holuri și la grupurile sociale. Tot ce trebuie pentru ca elevii să studieze în condiții optime", a declarat Andreea Mișcodan, viceprimarul comunei Văgiulești.

Câteva sute de școlari și preșcolari studiază în școlile și grădinițele din satele Văgiulești și Covrigi. Școala din Covrigi este o construcție nouă și a fost pusă în funcțiune în anul 2015.

Vizualizări: 337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: